Szegedi Tudományegyetem, Konfuciusz Intézet Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Konfuciusz Intézet  --  RÓLUNK  --  OKTATÓINK

Oktatóink


Zeng_Xiaojuan

Zeng Xiaojuan: Tapasztalt tanár vagyok a Wuchang Közép-Kínai Technológiai Intézetből, Alkalmazott nyelvészettel és az interkulturális kommunikációval foglalkozom. Nagyon szeretek tanítani és örülök, hogy ezt Szegeden tehetem. Remélem, hogy segíthetek megszerettetni a kínai nyelvet minél több tanulóval. Szeretném élvezetessé tenni ennek a nyelvnek a tanulását az óráimon.

Song_Fang

Song Fang: Tapasztalt tanár vagyok a Sanghaj Nemzetközi Tanulmányok Egyeteméről. Nagyon érdekel a kínai és nyugati művészet és kultúra. Remélem, hogy a kínai nyelv tanítása mellett segíthetek a diákjaimnak abban, hogy minél jobban megértsék Kínai kultúráját és hagyományait.

Wu_hongmei

Wu Hongmei: Egyetemi docens a Dél-Kínában található Guangxi Normal Egyetemről. Kutatási területe az alkalmazott nyelvészet, illetve fordítás. Nagy tapasztalattal rendelkezik az angol, mint idegen nyelv oktatásában Kínán belül, valamint hosszú időn keresztül tanította a kínait az Egyesült Államokban. Ezen felül jól ismeri a kínai néptáncokat és kiválóan játszik a Guzheng nevet viselő hagyományos kínai hangszeren.

He_Lijiao

He Lijiao: He Lijiao-nak hívnak, önkéntes tanár vagyok és a Sanghaji Nemzetközi Tanulmányok Egyetemről érkeztem. Már alig várom, hogy új barátokra tegyek szert és élvezzem a szegedi létet a napfény városában.

Qin_Chunrong

Qin Chunrong: Önkéntes tanár vagyok a Sanghaj Nemzetközi Tanulmányok Egyeteméről. Elsődleges célom, hogy átadjam eddigi tudásomat mind a kínai nyelvről, mind a kínai kultúráról a magyar hallgatók számára, ugyanis számomra mindig is fontos szempont volt a kínai kultúra fenntartása és művelése. Biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező egy évben nagyon jól fogom érezni magam Szegeden.

RAN_YICHEN2

Ran Yichen: Ran Yichen-nek hívnak, önkéntes tanár vagyok és a Sanghai Nemzetközi Tanulmányok Egyetemről érkeztem. Szabadidőmben szeretek írogatni, főleg verseket és dalszövegeket. Úgy vélem, hogy a tanítás egy olyan dolog, amely sosem lehet tökéletes, de az együtt töltött idő alatt azt fejleszthetjük és tökéletesíthetjük.

Su_Aizhi

Su Aizhi: A Shanghai Nemzetközi Tanulmányok Egyetemről jöt önkéntes tanár vagyok. Nagyon szeretek külföldön tanítani, mert nagyon élvezem a tanítást magát, és utazni is imádok. Őszintén remélem, hogy gyönyörű napokat fogunk közösen eltölteni együtt Szegeden,miközben azon dolgozunk, hogy népeink jobban megértség egymást és ezáltal közelebb kerüljünk egymáshoz.

Tan_Ying

Tan Ying: A Shanghai Nemzetközi Tanulmányok Egyetem önkéntes tanára vagyok. Nagyon boldog vagyok, hogy Szegeden dolgozhatom a soron következő tanévben. Szeretek olvasni, utazni és futni is. Reménykedem benne, hogy egyre több ember fog tanulni a kínai kultúráról, és, hogy megszereti azt. Hiszem, hogy nagyszerű évet fogunk eltölteni Magyarországon!

Wang_Ting

Wang Ting: A Shanghai Nemzetközi Tanulmányok Egyetemről jöttem, fiatal, de tapasztalt tanára vagyok a kínai nyelvnek. Bízom benne, hogy mihamarabb összebarátkozom a leendő diákjaimmal. Szeged egy gyönyörű, napsütötte város, ahol – úgy gondolom – élvezni fogom a munkát és az életet.

Xu_Yingzi

Xu Yingzi: A nevem Xu Yingzi, önkéntes tanár vagyok a Shanghai Nemzetközi Tanulmányok Egyetemről. Nagyon szeretek futni, utazni és olvasni és különösképpen kedvelem a kínai tea elkészítésének művészetét. Azt vallom, hogy amíg a szíved napos nem jöhet eső az életedbe. Kezdjük meg együtt napsütéses életünket a Napfény Városában.

Qiu Jiewen

Qiu Jiewen (Jessie Qiu) jelenleg a Shanghai Nemzetközi Tanulmányok Egyetem mesterképzésben résztvevő hallgatója Angol Nyelv és Irodalom szakirányon. Számos elsőrangú ösztöndíjban és elismerésben részesült, mint “Kiváló Hallgató”. Az egyetemi programok és önkéntes feladatok aktív résztvevője, mindemellett a kampusz pszichológia központjának népszerűsítéséért is felelt. Szeret zenét hallgatni, utazni, rajzfilmeket nézni, hegedülni, illetve fotózni.